Psykolog sökes!

HVC är en etablerad företagshälsa i centrala Ljungby. Vi bedriver företagshälsovård och har varit lokalt ledande inom denna sektor i över 50 år. Våra medarbetare stödjer ca 190 stora och små verksamheter i deras strävan att uppnå en god arbetsmiljö samt personalmotiverande och närvarofrämjande insatser.

Vi är ett team som arbetar tätt tillsammans och vi består av de professioner som behövs för att ha ett fullbordat team inom företagshälsa dvs företagsläkare, företagssköterskor, psykolog, ingenjör, ergonom samt sekreterare. Vi är en del av Kronobergshälsan vilken innefattar ytterligare en företagshälsa samt två vårdcentraler.

Då vår nuvarande psykolog valt att gå vidare från årsskiftet söker vi nu en ersättare.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är erfarenhet av arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå, konflikthantering samt arbetsgruppscoachning. Du har även ett intresse för människor i arbetslivet och vill arbeta på ett förebyggande samt främjande sätt. Vi ser även att du har ett självständigt, affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens, men även att du är en bra lagspelare. 

Du har goda IT-kunskaper och gärna kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. Du har driv, mod och nyfikenhet på att lära dig nya saker och tillsammans med oss växer du i din roll. 

Intresserad? 

Maila vår HR annica.lindqvist@hvclby.se  eller verksamhetschef jeanette.karlsson@hvclby.se

Du är också välkomen att ringa på 0372-883 00 och fråga efter Jeanette